čtvrtek 27. října 2016

Green Beauty Market

Green Beauty Market je bohulibá akce, která si mimo jiné klade za cíl seznámit  vás s přírodní kosmetikou. Jedná se o první ročník a já věřím, že se tímto odstartuje pravidelný market, který všem otevře cestu k přírodní kosmetice.

Ne každý si totiž troufne vyrábět si kosmetiku sám, ale to neznamená, že by musel "konzumovat" výrobky předních kosmetických hráčů na trhu. Je velká spousta menších výrobců, kteří se rozhodli jít jinou cestou a vyrábějí produkty v souladu s přírodou. No a právě tito výrobci se sejdou na akci Green Beauty Market.


Chcete-li tedy lépe poznat skutečně přírodní kosmetiku více než 50 značek z celého světa dostupných na českém trhu a nechat si při výběru poradit od odborníků, přijďte 12. 11. 2016 od 10:00 do 18:00 do Prague Gallery Laufen na Praze 2 na akci s názvem Green Beauty Market. Pro vstup do nákupní zóny a na přednášky ZDARMA je nutná registrace ZDE 

Celý program akce najdete ZDE. 

Po celou dobu, tedy od deseti dopoledne do šesti odpo, se v rámci této akce budete moci setkat s mou maličkostí. Budu tam mít své místečko, kde spolu můžeme poklábosit na témata, která jsou nám všem blízká. Přinesu s sebou na ukázku plno surovin, které používám pro výrobu DIY kosmetiky. Není totiž nic lepšího, když si můžete suroviny pěkně očichat :) a osahat. Ono na jednu stranu je pěkné o nich číst, ale když to pak vidíte před sebou a můžete je vyzkoušet, to pak dostane úplně jiný rozměr. 
 Počet míst je omezený, proto opravdu neváhejte a registrujte se zavčas. Budu se na vás všechny moc těšit :).

Žádné komentáře:

Okomentovat