neděle 13. srpna 2017

Masážní balzám - relaxace a namožení

Také se vám stává, že se přetáhnete? Mně tedy ano. Jsem totiž občas krapet "naspeedovaná" a když cvičím, tak prostě nepřestanu dokud nepadnu 😂. A samozřejmě to nese s sebou následky toho, že i když se po cvičení protáhnu, tak se druhý den některé svalové partie ozvou s větší či menší razancí. Pro tento případ mám připravený masážní balzám, kterým docela účinně se svalovou únavou bojuji :)


Rozpis na 200 ml

30 kapek EO levandule
25 kapek EO cypřiš
25 kapek EO rozmarýn

Mimo to budeme potřebovat misku, vodní lázeň, váhu, 200 ml lahvičku, dávkovač, metličku. Vše potřebné můžete koupit ZDE

Postup je velmi jednoduchý. Do misky jen odměříme cetearyl (pozor, neplést s cetyl alkoholem) a oleje. Dáme do vodní lázně a zahříváme do rozpuštění cetearylu. Pot misku vyjmeme a mícháme do postupného zhoustnutí. Následně přidáme esenciální oleje a přeneseme do lahvičky s dávkovačem.

Balzám necháme při pokojové teplotě. Pokud by jsme ho dali do ledničky, ztuhne. Používáme ho k relaxační masáži namožených svalů.

1 komentář:

  1. I've been surfing online more than three hours as of late, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It's beautiful worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content material as you did, the web might be much more helpful than ever before. netflix login member

    OdpovědětVymazat