pátek 21. října 2016

Sugar cane - lesk na rty

Varianta základního lesku vhodná hlavně na zimu je na světě a navíc s naprosto dokonalým Sugar cane odstínem. Báze je obohacena o ovesné lipidy a liposomální vitamínový komplex, takže je lesk opravdu vytuněný :)



Báze

Nejdříve si připravíme bázi, kterou si můžeme udělat do zásoby a vzít si jí ve chvíli, kdy máme čas si hrát s barvičkami :)
27 g ricinového oleje
3 g coco siliconu
2 g ovesného lipidu
3 g lanolinu
2 g cetearyl alkoholu
1 g včelího vosku
1 g karnaubského vosku

20 kapek liposomálního vitamínového mixu


Mimo to budeme potřebovat 1 misku, vodní lázeň, váhu a metličku. Vše potřebné můžete zakoupit ZDE.
Do misky odvážíme vše mimo posledních dvou položek. Vložíme do vodní lázně a zahříváme do rozpuštění vosků. Vyjmeme,  pomalu vmícháme pigment. Pokud pigment nemáte nevadí, bude to jen jemně "zakalené". Pigmentu můžeme dát klidně  až 2 g, podle toho bude výsledný lesk krycí více či méně. Mícháme do vychladnutí (vezměte si misku s ledovou vodou :)) a přidáme vitamínový mix. Tak a máme základ, se kterým můžeme kouzlit. Základ můžeme hned spotřebovat, nebo si ho klidně přendat do dózy, vydrží nám až 1 rok.

Protože jsem tentokrát tvořila i pro kamarádku, vzala jsem rovnou více báze:


Sugar cane

14 g báze


Vše jsem jen smíchala dohromady a výsledek vidíte na ruce (a nebo v krátkém videu na Instagramu @mishabeauty_org).
Dávka je pro dva lesky. Buď můžete použít nějaký svůj starý obal, pořádně ho vytřít a vydezinfikovat, a nebo (ten co je fotce) seženete ZDE. , v dohledné době by měl být obal i v našem eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat