neděle 8. října 2017

Dárkománie od Kosmetických surovin

Padají na vás podzimní splíny? Pokud ano, tak vás snad potěší opravdová dárkománie od eShopu Kosmetické suroviny. A nejsou jen tak nějaké drobnosti 😍😍😍, ale jedná se o  čtyři aktivní látky, z nichž 3 jsou dokonce v BIO kvalitě a certifikované ECOCERTem.


Všechny aktivní látky obdržíte v množství cca 32 ml. Omlouvám se za to, že je nebudeme posílat extra :), ale prostě je obdržíte k vašim objednávkám. Stačí si objednat za více jak 1000,- Kč a můžete si vybrat buď kombinaci Vlasový komplex + BIO meduňkový extrakt  (Heslo VLASY, pište do poznámky) nebo BIO aloe extrakt + BIO révový extrakt (heslo ALOE). Pokud si objednáte za více jak 2000,- Kč, pak dostanete všechny aktivní látky najednou :). 

Všechny aktivky jsou rozpustné ve vodě a v alkoholu a započítávají se do vodní fáze. BIO extrakty lze dávat do vodní fáze rovnou, vlasový komplex se přidává až ke konci emulgace.  Tak a teď v krátkosti o každé aktivce, které nejsou zatím běžně v eshopu ke koupi.

Vlasový zářivý komplex


Pokud máte pocit, že jsou vaše vlasy bez lesku, jsou hrubé, nepoddajné a vůbec prostě nejsou v kondici, pak tento komplex je stvořený právě pro Vás. Klíčovou složkou je výtažek z Ibišku. Díky tomu Vaše vlasy získají jemnost hedvábí, zvýší se jejich lesk, sníží se vzhled mastných vlasů a vlasy získají na síle. Výtažek se přidává do šamponů v množství 1-5 %, nebo v množství 5-10 % do masek a kondicionerů. Přidává se konci emulgace (v případě masek a kondicionerů), protože snese teplotu max 40°C.

BIO meduňkový extrakt


Meduňkový extrakt v BIO kvalitě certifkovaný ECOCERTEM je účinný v boji proti předčasnému stárnutí pleti, je vhodný pro zralou, suchou či podrážděnou pokožku.  Pro své uklidňující relaxační účinky je vhodný do produktů snižující stres. Dávkuje se v množství 5-10 % a je vhodný do tonik, pleťových a tělových produktů. Přidává se do vodní fáze, ale lze ho začlenit do hotového produktu.

BIO aloe extrakt


Aloe extrakt v BIO kvalitě certifkovaný ECOCERTEM je účinný v boji proti předčasnému stárnutí pleti, je vhodný pro všechny typy pleti. Má vysoké hydratační, regenerační a anti-aging účinky.  Dávkuje se v množství 5-10 % a je vhodný do tonik, pleťových a tělových produktů. Přidává se do vodní fáze, ale lze ho začlenit do hotového produktu.

BIO révový extrakt


Révový extrakt v BIO kvalitě certifkovaný ECOCERTEM obsahuje značné množství minerálních látek, sacharidů a vit. C. Má výrazné nutriční (vyživující), energetizující a změkčující účinky a bojuje proti volným radikálům.  Je vhodný pro všechny typy pleti. Dávkuje se v množství 5-10 % a je vhodný do tonik, pleťových a tělových produktů. Přidává se do vodní fáze, ale lze ho začlenit do hotového produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat