úterý 4. července 2017

Multifunkční krémový bronzer

Já nevím jak to máte vy, ale já prostě miluji, když se mi pokožka v létě pěkně leskne. Pravda, že ve svých skoro jak 42 letech bych už nemusela být takhle ujetá, ale jsem  a ještě je mi to navíc jedno 😀. Na druhou stranu jsem postavy štíhlé, tak to zase nevypadá tak blbě. Mimo to tenhle bronzer opravdu pěkně jemně tónuje, takže dodá mé bledší pokožce hezkou barvičku. Multifunkční je proto, že ho lze použít i na tělo. Já si jednoduše bronzer v ruce smíchám s trochou tělového mléka či krému a natřu si jím vykukující pokožku zpoza oblečení. Pokud se to nepřežene, pak mi můžete věřit, že to vypadá moc hezky. Pokud si netroufáte na "nátěr", můžete zkusit nanesení jen na boky holeních kosti, krásně to opticky zúží nohy. Zvýraznit můžete i svůj dekolt, stačí se podívat na obrázky na google (neděste se, konturuje se opravdu hodně a skoro všechno).


Rozpis na cca 50 ml


5 g třtinového skvalanu - musím o sebe pečovat po všech stránkách
10 g lasemulu - propůjčuje mokrý vzhled
variantně parfém do kosmetiky nebo EO

Vše potřebné můžete koupit ZDE

Mimo to budeme potřebovat dvě misky, metličku a dózu. Do jedné misky odvážíme oleje a vosky a dáme do vodní lázně rozpustit. Do druhé misky (lepší hlubší) odvážíme veškeré sypké prášky a pěkně je rozetřeme (lze je uvrčet i v tříštivém mlýnku, ale já je rozetřela v misce). Do ještě horké olejové směsi opatrně vmícháme rozetřené prášky, pozor práší to, tak je třeba trocha trpělivosti. Nebojte, opravdu se to pěkně spojí. Nakonec přidáme vitamín E a popřípadě něco na ovonění a ihned nalijeme do připravené nádobky. 

Množství je vypočítáno na 50 ml dózu, i když se vám to možná v první chvíli nebude zdát.

Jak se bronzer roztírá dám na svůj Instagram.

V úvodu jsem psala, že se jedná o multifunkční bronzer. Lze ho aplikovat samozřejmě na tvář, do dekoltu, na nožky či celé tělo. Záleží jen na osobní preferenci.

Pokud by jsme vyměnili béžovou a okrovou slídu za růžovou a zlatou saténovou, dostali bychom pěknou růžovou tvářenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat