neděle 5. června 2016

Magické okénko - Univerzální kouzlo

Účelem tohoto kouzla je přinést tomu, kdo jej použije, ochranu, lásku a přitažlivost. V originále se používá malá nádobka, kterou máme mít u sebe, ale mně se pocitově líbila možnost vytvoření originálního šperku. No posoudit to můžete sami, co by se vám více líbilo.


Pro vytvoření univerzálního kouzla budeme potřebovat nádobku, sušenou růži, levanduli a citronovou kůru. Jak jsem předesílala, já jsem použila skleněnou lahvičku a komponenty k vytvoření náhrdelníku.


Postup výroby náhrdelníku uvádět nebudu, protože pokud nemáte po ruce komponenty z fotografie, tak to prostě vyrobit nelze. Omlouvám se :)

Nás ale bude zajímat kouzlo jako takové. Vezmeme libovolnou malou nádobku, kterou můžeme nosit u sebe a požehnáme jí jako magickému nástroji. Prostě jí podržíme v dlaních a v duchu vyslovíme "Žehnám ti nádobo jako nositelce mocného kouzla". Do nádobky nyní vložíme sušenou růži s myšlenkou na přitažlivost, levanduli s myšlenkou na ochranu sebe sama a sušenou citronovou kůru s myšlenkou na lásku.Nádobku uzavřeme a myšlenkou na čarodějné předky je požádáme o pomoc pro získání krásy, lásky a ochrany. Nádobku nosíme u sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat