neděle 5. června 2016

Magické okénko - olej bohatství a olej lásky

Když už jsem se do těch magických produktů pustila, nesmí chybět oleje, které mají zajistit to či ono. Já jsem se rozhodla pro olej na přivolání bohatství a olej na přivolání lásky. Oba se mi totiž líbili kompozičně, protože obsahují mému nosánku příjemné substance. Oleje se připravují poněkud odlišně, než jsme zvyklí, sami uvidíte.

Olej bohatství

Tento olej by nám měl přinést bohatství. I zde platí, že už při jeho míchání bychom si měli vizualizovat to, co považujme za bohatství.


Na výrobu oleje budeme potřebovat čistou skleničku, olej a pár dalších ingrediencí. Do čisté lahve vložíme čerstvě natrhané listy máty peprné, přisypeme nastrouhanou kůru z citronu (chemicky neošetřeného), asi čajovou lžičku, a bylinky zalijeme směsí olivového a slunečnicového oleje.
Skleničku dáme na přímé sluneční světlo, od 8 do 11 hodin. Poté skleničku uložíme do skříně a necháme louhovat 2 dny. Každý den obsahem 2 x protřepeme. Po dvou dnech olej přecedíme přes plátno a uložíme na své posvátné místo.

Olej vtíráme do dlaní a plosek nohou, a dále na místo srdce, před odchodem do práce. Olej je silně ochranný ve smyslu toho, co jsme si již vlastní pílí vydělali. Mimo to má olej zklidňující účinky, a pro tyto účely se vtírá do spánků, zátylku a na klíční kosti. Klidná mysl je produktivnější a pracuje efektivněji. 

Olej je skvělým dárkem pro toho, kdo začíná podnikat, nebo se mu v podnikání daří. Při upřímném podarování znásobuje energie úspěchu. No alespoň se to takhle uvádí :)

Olej lásky

No uznejte, ten nemůže v magické skříni chybět. Obzvláště nyní, když všude kvetou růže, si jej může každý vyrobit do zásoby. 


Opět budeme potřebovat čistou skleničku, oleje a rostlinný materiál :) Do čisté skleničky nasypeme čerstvě utržené okvětní lísky růží (nestříkané), rozdrcenou tyčku skořice a 9 hřebíčků. Zalijeme směsí slunečnicového a mandlového oleje. Již při přípravě oleje si vizualizujeme to, čím je pro nás láska.

Skleničku dáme na přímé sluneční světlo, od 8 do 11 hodin. Poté skleničku uložíme do skříně a necháme louhovat 2 dny. Každý den obsahem 2 x protřepeme. Po dvou dnech olej přecedíme přes plátno a uložíme na své posvátné místo. Oleje by se měly skladovat v malých jantarových (hnědých) nebo modrých skleničkách.

Olej se může používat mnoha způsoby. Můžeme se jím potírat při svých malých obřadech, při kterých si přejeme lásku, uzdravení, úspěšnost či štěstí. Můžeme ho rituálně obětovat vlitím do ohně (pozor, ať se nepopálíte), můžeme jím potírat magické svíce, nářadí, kapat ho na oltář ...

Je ideálním dárkem pro jakoukoliv ženu, které přejeme štěstí, lásku či krásu. Je vhodným dárkem i pro ty, kteří ztratili někoho blízkého, protože přináší mír duši...

Poznámka nakonec. Je důležité přát si jen pozitivní věci a hlavně ne na úkor někoho jiného. Jinak hrozí, že se kouzlo obrátí proti nám.


Žádné komentáře:

Okomentovat