neděle 5. června 2016

Instantní slunce - samoopalovací prostředek

Milujete krásně opálenou pokožku ale zároveň se nechcete smažit na sluníčku? No tak to se Vám bude líbit následující příspěvek.Přiznám se, že já jsem spíše zastánce bělostné pokožky, ale kvůli většině jsem se dala do míchání a vyzkoušela Instantní slunce na sobě. S klidným svědomím vám mohu potvrdit, že vypadám, jako bych se vrátila od moře, kde bych se opalovala. Aby jste rozuměli, já se neopaluji a od moře se vracím bílá jako stěna, protože dřepím v plážovém stanu, ale takhle si představuji, že bych se vrátila, kdybych se opalovala.



Rozpis na 200 ml

10 g caprylisu
20 g makadamového oleje
9 g olivoilu
10 g DHA Plus
129 ml vody (demi, destil, mineral...)
1 DASH bronzové slídy
2 DASH slídy s efektem zlatá
40 kapek cosgardu

Mimo to budeme potřebovat 2 misky, vodní lázeň, 200 ml lahvičku s dávkovačem, vodní lázeň, metličku, kapučínovač (ušetří nám práci), vysokoprocentní líh na dezinfekci. Vše potřebné můžete zakoupit ZDE.

Do jedné misky odměříme vosk a oleje, do druhé vodu, slídy a okurkovou šťávu. Vložíme do vodní lázně a zahříváme do rozpuštění vosku. Vyjmeme a vlijeme vodní fázi do olejové, intenzivně mícháme do vzniku emulze. Nyní přidáme DHA Plus a vložíme do větší misky s ledovou vodou (urychlí nám to práci). Mícháme do vychladnutí.Změříme pH a přidáme konzervant, volitelně esenciální či vonné oleje k ovonění. PH produktu mi vyšlo 6,6

Tak a teď pár aplikačních tipů.

Konečný výsledek získaný z DHA samoopalovacích přípravků je vysoce závislý na použité technice jednotlivce. Péče, dovednosti a zkušenosti jsou nezbytné při používání těchto výrobků. Níže jsou uvedeny některé samo-aplikačních postupy k dosažení rovnoměrné aplikace.
  • Připravíme pokožku pomocí peelingového prostředku -  zabrání se nerovnoměrné aplikaci barvy.
  • Otřeme pleť hydroalkoholovým nebo kyselým tonikem - dojde k odstranění všech alkalických zbytků od mýdla nebo detergentů, které mohou ovlivňovat reakci mezi DHA a aminokyselinami pokožky.
  • Naneseme hydratační produkt -  pozor, aby byl nanesen hlavně na kostní částí kotníků, pat a kolen.
  • Naneseme na kůži v tenkých vrstvách produkt s DHA.
  • Aby nedocházelo k nerovnoměrnému ztmavnutí v oblastech, jako jsou lokty, kotníky a kolena, odstraníme přebytečný krém přes kostní výrůstky vlhkým vatovým tamponem nebo vlhkým flanelem.
  • Ihned po aplikaci umyjeme ruce, aby se zabránilo opálení dlaní - lze použít rukavice.
  • Aby se zabránilo vzniku skvrn na oblečení, počkáme 30 minut, než se produkt zcela vstřebá.
  • Neholíme se, nekoupeme nebo neplaveme alespoň jednu hodinu po nanesení produktu.
  • Pravidelně nanášíme k udržení barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat