středa 25. listopadu 2015

Trocha chlouby neuškodí

Před nedávnem mě oslovila redakce časopisu Aha pro ženy s tím, že se jim velmi líbí můj blog, a zda bych byla ochotna poskytnout fotografie a nápady do jejich speciálního čísla. Samozřejmě, že mě to potěšilo a tohle je výsledek spolupráce. Musím říct, že prostor jsem dostala veliký :)



Tak tento sprchový olej jste už určitě vyzkoušeli. Pokud ne, tak ho najdete na blogu ZDE. Je to jeden z mých hodně oblíbených produktů a používám ho i pro syna Jakuba.


Tak prací prášek je klasika, která nikdy neomrzí :) Pár surovin a prádlo je vyprané úplně stejně jako s komerčními pracími prášky. Návod na blogu naleznete ZDE.


Tip pro ty, kteří si netroufají na výrobu mýdla metodou za studena (nebo jinou, ještě náročnější), ale přesto by si chtěli mýdlo přizpůsobit. Pak je ideální volbou mýdlová hmota určená k tavení. Návod na toto bylinkové mýdlo naleznete ZDE. 


Jeden z mých starších příspěvků, který si ale zaslouží pozornost. Obzvláště teď, když začíná přituhávat, se může hodit. Návod naleznete na blogu ZDE.



Heřmánkový šampon je jednou z mnoha nespočetných variant šamponů, které si můžeme vyrobit z šamponového základu. Návod na výrobu právě tohoto šamponu naleznete ZDE.


Potěšilo mě, že redakci oslovily i barvičky. Rtěnka v barvách podzimu to vyhrála :). Vy se samozřejmě můžete inspirovat mnohem více. Všechny rtěnky, ale i jiné barevné "šílenství" naleznete v záložce dekorativní.

A mně nezbývá než poděkovat redakci :)

A abych nezapomněla, jedná se o číslo 33 :)

2 komentáře: