středa 30. září 2015

Podzimní trendy v líčení a jejich DIY varianty

Ať už se nám to líbí nebo ne,  podzim se začíná hlásit o slovo. Ruku v ruce jdou se změnami období i změny v líčení. Já jsem si předsevzala,  že se pokusím o vlastní kolekci barviček,  které se budou inspirovat letošními trendy. Úplně náhodou mi padla do oka módní bible Elle,  takže o inspiraci nebude nouze. Postupně, jak budu barvičky tvořit,  budu do tohoto příspěvku vkládat linky na moje verze,  jejichž složení samozřejmě najdete na blogu.  Jenom prostě nejde všechno hned :) Fotky jsou samozřejmě z Elle,  jenom jsem jim trochu přidala grafiku.


Přiznám se,  že jsem si to listování v Elle docela užila.  Poslední dobou na něco takového nemám vůbec čas,  proto jsem vlastně spojila příjemné s užitečným. 
Inspirace je v módní bibli až až,  ale já jsem se samozřejmě zaměřila na "omalovánky". 
Jako první mi do oka padla tahle paletka od Chanel.  No řekněte,  není to nádhera? Já si myslím, že půjde docela dobře vytvořit. 



Další inspirace na vás čeká po pár stránkách.  Věřím,  že tady si vybere každá z nás,  protože odstínů je tady dost a dost. Když se tak na paletku dívám,  tak vidím ,  že některé odstíny už na blogu mám.  Zkuste schválně kouknout na odstín tohohle kompaktního stínu,  nebo na tyhle hnědé.  Ona fotka krapet zkresuje (co by člověk od foťáku na tabletu chtěl),  ale odstíny fakt sedí,  a to včetně těch růžových. Hlavně mé odstíny 5 a 6.



Od stránky 220 jsem byla "ztracená",  protože tady je to už o barvičkách v akci. Mě osobně uchvátila tahle kombinace,  protože je to přesně to,  co si na sobě dokážu představit.  No já vím,  že bych neměla být tak sebestředná,  když já si ale nedokáži pomoci :).



Odstín pod obočím je jako vystřižený z mé řady nude,  odstín č.  22.  Bronzový budu tvořit,  stejně jako ten modrý,  ale mezi modrým a bronzovým je ještě fialový a ten je hodně podobný na odstín č.  13 z paletky švestky v létě. 

Další inspirací jsou rtěnky. Úplně červenou ještě nemám pač mi chybí karmínova červeň,  ale tuhle jsem trefila tak na 95%. 


Odstín rtěnky Bronz, který jsem vytvořila, najdete v mém minulém příspěvku. Dalším hezkým odstínem je odstín Vine,  který bude slušet letním a zimním typům. 

Hezké připomenutí pravidel líčení je na téhle fotce.  Je-li výrazná rtěnka,  pak zbytek se ma nést v nude líčení a naopak.  Hezkou nude kolekci mám samozřejmě na blogu,  takže se stačí jen inspirovat. 


A na závěr malá inspirace.  Podotýkám,  že barvy jsou malinko zkreslené,  ta uprostřed je olivová,  vlevo dole pudrová růžová a vpravo nahoře cihlová.  Jinak to docela sedí. 



Žádné komentáře:

Okomentovat