pátek 26. června 2015

Aktuální číslo časopisu Bylinky Revue a speciálu Herbář 7/2015

Další číslo úžasného časopisu Bylinky Revue a speciálu je na světě. Určitě jste si již všimli, že jsem jeho pravidelnou přispěvovatelkou :), proto se samozřejmě musím pochlubit. V aktuálním čísle najdete řadu úžasných informací o bylinkách.

7/2015

Aktuální číslo nás pomalu ale jistě přiblíží do letní pohody. Z obsahu namátkou vybírám článek o sestavení Bylinkové ekozahrádky, nebo článek o Letní aromaterapii. Mně například zaujal článek o Přírodních zdrojích minerálů a jako nemasožravci i článek o Bílkovinách.  Moc hezký článek je o využití Planých rostlin, který je již 4. dílem hezky zpracované série.
Samozřejmě od mé maličkosti zde také najdete článek, tentokrát na téma Řebříček obecný, který nám právě kvete, a který lze samozřejmě zakomponovat do kosmetiky.

Speciál Herbář

Herbář, který je samostatným miničasopisem k vydání Bylinek Revue je tentokrát celý o mátě.


Dozvíte se v něm, o nespočetně druhů mát - určitě o některých si přečtete poprvé - o tom, jak si vyrobit bonbony proti kašli, o mátové kosmetice (to je moje dítko :)) a další a další zajímavosti.

Jednou větou. Časopis Bylinky Revue se speciálem si rozhodně stojí zato zakoupit, ať již v novinových stáncích, nebo přímo od nakladatele ZDE.
No a já vám přeji příjemné počtení.



Žádné komentáře:

Okomentovat