středa 24. května 2017

Dokončovací rostlinný pudr - vegan

Něco pro příznivce ryze rostlinných produktů. Tento dokončovací pudr je složený jen a jen z rostlinných pudrů, proto, i když je bílý, vůbec nebarví. Jeho vlastnosti jsou naprosto fantastické, a můžete mi věřit, že po jeho použití budete mít pleť tak jemnou, že budete mít tendenci se pořád oťapkávat 😍. Můžete si ho buď stlačit jako já, protože jsem chtěla pudru dodat ještě pár benefitů navíc,  nebo ho můžete nechat sypký. Záležet bude jen na vás.



Rozpis na cca 22 g

1 ml ultraskvalanu (není třeba, pokud ho nebudete stlačovat)
1 ml moringového oleje (není třeba pokud nebudete stlačovat, využila jsem  zaslaný vzorek, lze nahradit arganem)
5 kapek esenciálního oleje geránium

Všechny suroviny můžete zakoupit ZDE.

Mimo to budete potřebovat nejlépe tříštivý mlýnek, který si vyhraťte na kosmetiku, setinkovou váhu a vhodný obal. Postup je velmi jednoduchý.  Do mlýnku nasypeme prášky, ke kterým buď přidáme oleje, pokud budeme chtít stlačovat, nebo jen esenciální olej, pokud ho budeme chtít mít sypký. Vše pěkně provrčíme a přesypeme do připraveného obalu.

Pudr tohoto složení je vhodný pro všechny typy pleti, včetně  citlivé a aknózní. Používáme ho jako dokončovací pudr, ale klidně si ho vemte na zmatnění během dne. Je neuvěřitelně jemný a hedvábně sametový. To, že není krycí, se můžete přesvědčit na minivideu na mém Instagramu. Jen tak mimochodem, klidně ho mohou používat i muži. Proč by nemohli mít matnou a sametovou pokožku, třeba po holení...


1 komentář: