neděle 20. listopadu 2016

Tělový olej - Good Morning

Proč Good Morning? Protože tenhle olej je výborný po ránu, když potřebujete sice tělo po sprše namazat, ale nemůžete si dovolit být jako olejničky 😂. Výhodou tohoto oleje je nejen jeho velmi rychlé vsáknutí, ale i zanechání hedvábného "povlaku" na pokožce. No dobře, trochu jsem se nechala při jeho složení unést, ale co, je třeba se hýčkat že 😇.


Rozpis na 100 ml

10 kapek EO benzoe

Mimo to budeme potřebovat váhu a mně stačila jen 100 ml lahvička, protože vše odvažuji rovnou do lahvičky. Klidně si ale vezměte na pomoc nějakou misku nebo kádinku (ta je lepší, neb má zobáček a lépe se z ní potom směs lije do lahvičky).

Postup je velmi jednoduchý, stačí jen vše odměřit a smíchat. Místo Tonky a Benzoe můžete samozřejmě použít jiné vonné substance, ale pravdou je, že tahle kombinace je pro mě naprosto WOW.

Olej jsem vyzkoušela i po bazénu. Já nevím jak to máte vy, ale já  vždycky po bazénu oblečení na sebe doslova soukám. Po tomhle oleji jsem do něj vklouzla jedna báseň.

Je třeba mít na paměti, že ovesné hedvábí se usazuje na dně, proto je třeba před použitím olej pořádně protřepat. Rovněž při jeho výrobě je třeba pořádně rozmíchat i Tonka extrakt, který má podobu pasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat