neděle 27. listopadu 2016

Karlovarské střípky

V sobotu 26.11.2016 jsem v rámci Worshopu navštívila Karlovy Vary. No ruku na srdce... Když mi zavolal majitelka, tak se mi nechtělo. To proto, že soboty mám vyhrazené pro rodinu a opravdu se snažím nepracovat, abych si užila rodinného života. Nakonec jsem souhlasila s tím, že si prostě uděláme výlet do Karlových Varů... A víte co? Bylo to super!!!




Worshop organizovala kavárna BonJour v Karlových Varech. Oslovena jsem byla velmi milou majitelkou, slečnou Dominikou Bártovou. Kavárna se nese v duchu Provence a její světlý interiér vás doslova uchvátí. A to nemluvím o výborné kávě a skvělých domácích koláčích :)

Workshop by organizován v rámci Ladies Fashion dne. Den se nesl v duchu milé atmosféry. Všichni měli možnost koupit si hezké módní oblečení, které byť bylo z druhé ruky, stálo za to. Kousky to byly opravdu hezké.


Dámy měli možnost nechat se hezky nalíčit, popovídat si o zdravém životním stylu s výživovou poradkyní,


a děti měly možnost se vyřádit u malování hrníčků a také u tvoření vánočních přáníček. Tohle bavilo strašně mého synka, který je od mala takový malý kreativec :)


Já jsem vedla malý workshop, který se nesl ve velice přátelském duchu. Společně jsme si vytvořili olejové pleťové sérum a kolorovaný balzám na rty. Prostě jednoduché věci, které zvládne každý, ale které potěší každou ženu. Moc mě potěšilo, že se workshopu účastnily jak dámy v mém věku :), tak i dívčiny střední školou povinné. Svědčí to o tom, že téma výroby vlastní kosmetiky jde napříč všemi věkovými kategoriemi 😍.

Po workshopu jsme s rodinkou samozřejmě vyrazili do centra Karlových Varů. Přiznám se, že mě překvapilo, jak jsou Vary prázdné. Myslela jsem si, že kolonáda bude plná lidí a ono nic... Mně osobně to nevadilo, protože prodírat se davem lidí mě fakt nebaví, ale byla jsem prostě jen překvapená. V hlavě mám zakotveno, že Vary jsou plné turistů, zejména těch rusky mluvících a ono nic. naprostá většina byla z Asie...


Samozřejmě muselo dojít ke koupi klasických hrníčků. 


Musím říct, že jsme poctivě ochutnaly všechny prameny a Kuba to neslo opravdu statečně. 


Mnohem statečněji, než můj manžel 😜




Těhle pár foteček jsem si nemohla nechat ujít 😉. Určitě víte, že fotografování je můj druhý  největší koníček, na který bohužel nemám moc času, ale o to víc uvítám každou příležitost. Tekoucí voda a kolonáda k tomu samozřejmě sama vybízí...


Během procházky jsme za výlohou obdivovali tyhle ptačí krasavce. Asi správně tušíte, že se jedná o dílo z kolekce Swarovski. Asistentka v prodejně byla tak úžasná, že i když jí bylo jasné, že je nekoupíme, vyndala nám je z vitríny a nechala nás kochat se třpytivou krásou. Tenhle kousek byl 74. z celkem 400 exemplářů.  Schválně, tipnete si, kolik tihle krasavci stojí? Pokud jste hádali něco málo přes 400.000,- Kč, tak jste se trefili...


I když se to zdá být jako nehorázná suma, je třeba si uvědomit, že tito krasavci jsou vyráběni ručně, krystalek po krystalku je skládán na korpus a celý proces trvá PŮL roku!!! Teď už je cena přiměřená, i když pro našince poněkud mimo...


Na závěr andělský dýchánek


a zátiší s lampou.

Jak jsem v úvodu napsala, celý den jsme si moc užili a já jsem byla ráda, že jsem se v podstatě nechala  k workshopu "ukecat".

Pokud budete mít cestu do Karlových Varů, určitě se v kavárně zastavte, není to ztracený čas...







Žádné komentáře:

Okomentovat