sobota 12. listopadu 2016

Jsem v top desítce :)

Neuvěřitelné. Mezi blogerkami  roku 2016 v kategorii Beauty jsem se PROZATÍM umístila mezi 10 nejoblíbenějšími. Už toto umístění beru jako obrovskou poklonu od vás všech. Je vidět, že můj blog má smysl. Loni mi nějaká slečna napsala, že můj blog je hrozný... a že mi nabízí jeho úpravu. Poděkovala jsem  jí za názor a setrvala ve svém režimu. Neříkám, že jsem typickou blogerkou, jsem prostě jiná - taky mi už bylo čtyřicet... Můj blog je vlastně zápisník receptů, rad a návodů jak se vlastními silami "udělat" krásnější. No dobře, to zní asi fakt hrozně, ale vystihuje to podstatu věci. Věřím v to, že s kvalitními ingrediencemi si dokážete doma vytvořit naprosto suprovou kosmetiku a to jak pleťovou, tak tělovou, vlasovou i dekorativní kosmetiku. Stačí jen vědět, jak na to, a o tom je můj blog. Mám ambiciózní vizi - být takovým guru pro všechny, kdo se rozhodne vyjít z řady...
Jasně, můžete namítat, že Bloger/ka roku je zprofanovaná..., ale pořád je to o tom, že rozhodují vaše hlasy. Takže svým hlasem vlastně vyjadřujete svůj názor. V mém případě názor, že doma vyrobené je lepší. A o tom to vlastně celé je.
VAŠE MISHABEAUTY :) a samozřejmě, hlasovat můžete ZDE




3 komentáře:

  1. Fandím, fandím, fandím. Protože tenhle blog, přesně tak, jak je pojatý, mi vyhovuje. :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Tvůj blog jsem objevila teprve letos, ale je úžasný a jsem na něm skoro závislá, jak často mám potřebu na něj chodit pro inspirace (a to mám taky už přes 40 :-))
    Držím pěsti a hlas jsem hned poslala
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat