čtvrtek 26. května 2016

Bambusárium

Jen zřídka kdy dávám na blog jiné příspěvky než ty o výrobě kosmetiky. Návštěva Bambusária v Praze mě ale tak pohladila na duši, že prostě musím sdílet pár fotek a informaci o tom, kde tuhle nádheru můžete vidět.



Musím se přiznat, že nechápu, že jsem na Bambusárium nenarazila dříve. Je totiž paradox to, že jsem 8 let bydlela v jeho blízkosti, aniž bych o něm věděla. No hamba mi :)
Bambusy mám ráda už dlouho a na zahradě mám dva kousky, jejich šustění ve větru strašně ráda poslouchám a pozoruji. S manželem jsme se domluvili, že si vysadíme ještě nějaké, proto si Honza sednul k netu a hledal, kde by se daly koupit. Hledal samozřejmě ty mrazuvzdorné a ejhle, našel Bamusárium v Praze

Vydali jsme se po domluvě na návštěvu a to, co jsem viděla, mi doslova vyrazilo dech. Podotýkám, že zrovna nebylo moc pěkné počasí, protože jinak bych tam asi zběsile běhala s foťákem doteď. Nemalou měrou se na velmi příjemném vizuálním i duševním rozpoložení podílel majitel Bambusária pan Kocourek, který je neuvěřitelně příjemný, a o bambusech ví tolik, že by jste ho poslouchali klidně týden.

Jak jsem psala, běhala jsem s foťákem jako zběsilá, nasávala neuvěřitelnou atmosféru a odjela naprosto vyklidněná. Bambusy samozřejmě můžete i koupit a věřte mi, byť mají trošku vyšší cenu než bambusy z hobby marketů, stojí to za to. K bambusům dostanete výklad, o jakém se vám ani nesnilo, řadu rad a vůbec. To se musí zažít. Takže přátelé, pokud zvažujete koupi bambusu pro svou zahradu, pak neváhejte a jukněte na stránky www.bambusy.cz, protože to za to opravdu stojí. No a tady máte malou inspiraci.


Místo pro meditace


Dáte to? Copak to je :)


Vzhůru k nebesům.


Další kvíz, co to je?


Neuvěřitelná kresba.


Japonské javory jsou prostě nádherné.


Něco tady raší.


Něco mi stálo v cestě vzhůru :)


A kresba ještě jednou.


Žádné komentáře:

Okomentovat