úterý 22. března 2016

Barunčin jemný odličovač

Ptáte se pro Barunčin? No Barunka je moje neteř a tenhle odličovač je pro ní. Má hodně citlivou pleť, takže jsem pro ní připravila dva jemné výrobky - krémík bude následovat :). Pokud máte rovněž citlivou pleť, můžete se nechat inspirovat.



Rozpis na cca 100 ml

3,5 g Olivoil
75 ml demi vody
0,2 g xanthanové gumy
20 kapek cosgardu

Mimo to budeme potřebovat dvě misky, vodní lázeň, metličku, pro usnadnění práce kapučínovač a 100 ml lahvičku + líh na dezinfekci všech pomůcek a nádob. Vše potřebné můžete zakoupit ZDE.


Do jedné misky odvážíme coco silicon a olivoil, do druhé demineralizovanou nebo jinou vodu a aloe extrakt. Vložíme do vodní lázně a necháme  zahříváme do roztavení vosku.


Vyjmeme a vlijeme vodní fázi do olejové.


Rychle promícháme,


zašleháme rychle xanthanovou gumu,


a již pomalu vmícháme  coco glucosid a Defensil plus. Nakonec přidáme konzervat.


Přelijeme do lahvičky.

Tento odličovač je složen z velmi jemných surovin a navíc obsahuje aktivní látku Defensil plus, která normalizuje projevy citlivé pleti. Jedná se o klinicky ověřenou přírodní látku, která prokazatelně zlepšuje kvalitu života lidí, kteří mají velmi citlivou pokožku. Xanthanová guma je přidána pro stabilizaci emulze, aloe extrakt pro své hydratační a další nesporné benefity a coco glucosid pro svou čistící schopnost (mimo to, je to jeden z nejjemnějších tenzidů).

pH hotového odličovacího mléka je 6,5.







5 komentářů:

  1. Mishko, a dá se hotový už u tebe koupit i s krémem. Přiznám se, že už nakoupené ingredience na pěstění mé citlivky jsou daleko za rozpočtem. Přestává mě to bavit. Já jsem taková výzva, že sama sobě asi nedokážu pomoci :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mishko, a dá se hotový už u tebe koupit i s krémem. Přiznám se, že už nakoupené ingredience na pěstění mé citlivky jsou daleko za rozpočtem. Přestává mě to bavit. Já jsem taková výzva, že sama sobě asi nedokážu pomoci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, hotové výrobky neprodávám, je mi líto, že nemohu takto pomoci. prodej hotových výrobků podléhá mnoha pravidlům, která nechci porušovat. Díky za pochopení

      Vymazat
    2. I přesto moc děkuji :-) a přeji moc úspěchů. Jste úžasná.

      Vymazat
    3. I přesto moc děkuji :-) a přeji moc úspěchů. Jste úžasná.

      Vymazat