pátek 15. ledna 2016

Firemní večírek trochu jinak

Loňského roku mě oslovila jedna PR agentura s tím, zda by mě zajímalo uspořádat část doprovodného programu na mezinárodním kongresu farmaceutické firmy. No zprvu mě to trochu vyděsilo, farmaceutická firma, 160 účastníků... :), ale nakonec jsem si řekla, proč ne? Oslovili mě sami a z mého blogu je jasně vidět, čemu se věnuji :). Nabídka se klientovi líbila, takže slovo dalo slovo a 13. ledna jsem spolu s manželem vyrazila směr Brno.



Nachystala jsem program, který byl přeci jen přizpůsobený účastníkům kongresu, na kterém byly ze 70% zastoupeny ženy. Na plné čáře to vyhrály barvičky a vůně. Říkala jsem si, že baby prostě mají rády šminky, no a výroba minerálních stínů je strašně jednoduchá. Dovolila jsem si připravit bázi, a pak to bylo už jen o vlastní fantazii s mým jemným vedením.


Na druhé straně stolu si mohly dámy vytvořit malý olejový parfémek do roll-onu z esenciálních olejů. Samozřejmě že jsem všechny upozornila, že za 1 měsíc bude vůně úplně jiná, ale všichni to braly s tím, že mi pak dají vědět, jestli se povedlo. Nakonec, a to mě strašně potěšilo, se ke stolu vrhli i pánové a míchali a míchali.


Akce začínala v 7 večer a končila o půlnoci. Zprvu nás nechali odpočívat, ale jen co dovečeřeli, tak se k nám vrhli :) Do akce se zapojil i manžel a musím podotknout, že mu to opravdu šlo.


Jak je vidět, dámy byly samý úsměv a kdyby bylo u stolu 10 židlí, tak věřím, že by byly obsazené.


Stíny byly rozhodně tou správnou volbou, protože od stolu jsem se nehla více jak 3 hodiny a po celou dobu jsem si to užívala.


Ještě musím podotknout, že celý večer se nesl v lékařském duchu, proto byli všichni, včetně nás, stylově oblečeni do zdravotnického.

Myslím si, a podle kladných ohlasů jsem si jista, že se celá akce vydařila. Všichni od našeho stolu odcházeli s úsměvem a poděkováním na rtech.

Pokud by jste chtěli něco podobného uspořádat ve své firmě, tak není nic jednoduššího, než mi napsat. Možnosti jsou téměř neomezené :)






2 komentáře:

  1. Jste velmi, velmi šikovná a máte odvahu, což otevírá další dveře. Po mě chtěli besedu o bylinkách, odmítla jsem s tím, že pořád vím příliš málo. Možná bych se Vámi měla nechat inspirovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Projevuje se ve mě povaha Střelce, do všeho se vrhám po hlavě. Ale samozřejmě pokud bych o tom nic nevěděla, tak bych to nedala.

      Vymazat