neděle 22. listopadu 2015

Nemíchat, protřepat a do sklenky olivu - minerální stíny 27, 28, 29

Podzimních trendech líčení se objevují pravidelně i stíny se zeleným nádechem, které budou slušet majitelkám s olivovým odstínem pleti, zelenoočkám a hnědoočkám. 



Stíny jsou tentokrát sypké a návod na bázi najdete například zde.  K odměřování budeme potřebovat kovové měrné lžičky a ke spojení buď malou dózičku k protřepávání, nebo malý mlýnek (ale nesmíte s ním vrčet dlouho, jinak se lesklé plošky slíd poněkud znehodnotí). Všechny slídy jsou z eshopu Kosmetické suroviny. Pokud máte jiné, bude se výsledek pravděpodobně lišit.

Č. 27

2 TAD báze




Č. 28

3 TAD báze
1 TAD zelené slídy


Č. 29

2 TAD báze
1 TAD zelené slídy
2 DASH hnědé slídy





Takhle vypadají odstíny na ruce zleva doprava 28, 27, 29


Pokud by jste přeci jenom raději kompaktní stíny, pak návod na jejich výrobu najdete ZDE. Poměry zachovejte, jenom místo sypké báze použijte tu na kompakty. 

5 komentářů:

  1. Dobrý den Míšo, nemáte náhodou v plánu stíny fialové, žluté nebo i červené? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fialové ano. Ty žluté myslíte zlaté nebo opravdu žluté? A ty červené, no tak ty jdou také, ale já je na sebe nepoužiju, leda na maškarní. Super, mam námět :) Barvičky na maškarní...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,
    chtěla bych se zaptat, co je ta ta báze, jak míáte v receptu u všech stínů? A jestli se taky kupuje nebo vyrábí? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze se také vyrábí, stačí se v článku prokliknout ve větě - Stíny jsou tentokrát sypké a návod na bázi najdete například zde - právě na to zde a ono Vás to přesměruje na jiný příspěvek, kde jsou uvedené poměry.

      Vymazat
    2. No jasně, já jsem si toho ZDE nevšimla :). Děkuji.

      Vymazat