pátek 12. září 2014

Zasloužená dovolená

Rok se pomalu s rokem sešel a já spolu se svou rodinou zítra vyrážím směr Brela, Chorvatsko.


DIY nezbytnosti :) Tělový olej s oxidem titaničiným dispergovatelným ve vodě, tělové mléko s avokádovým a kokosovým olejem a mátovým hydrosolem, maska na vlasy z ricinového a kokosového oleje a opět mátového hydrosolu, ovoněná růžovým dřevem a ylang ylangem, pleťový krém z šípkového a granátového oleje, jasmínového hydrosolem s kapkou glycerínu a výtažkem z modřínu a samozřejmě třezalková mast. K tomu ještě odličovací olej a pleťové tonikum a olej pro syna :) No troškař nejsem.


Ta cesta je příšerná, co do délky s rošťákem, který má "ježky" v zadní části těla, ale stojí to za to. Už se těším, jak si donesu na krásně čistou pláž kafe, sednu si a budu poslouchat šumění moře. Letos si sebou vezu jen malou rýmičku a škrabkání v krku, takže doufám, že mě mořský vzduch postaví na nohy. Večer mě čeká ještě sbalení věcí a zítra odpoledne - adié deštivé počasí.


Pro letošek jsme si koupili rybářskou povolenku a pěkný člun, tak jsem zvědavá, jaké čudly chytíme. Nedělám si iluze, že to bude na večeři, ale manžel se asi bude snažit, protože jsem mu řekla, že jediné maso, které kdy hodlám sníst, bude jím ulovená ryba. No jestli to bude ve stejném ranku, jako všechny "letošní" úlovky, žádné maso nesním - taky dobře. Na jeho obranu ale musím říct, že se letos k vodě moc nedostal. Každopádně se těším na to, jak si to užijeme společně, protože malé rybky asi chytíme a to se bude líbit hlavně Kubíkovi. Rybky vyfotíme a pustíme zpátky :)



Určitě se letos podíváme i na nějaký ten ostro, protože je to takové pěkné zpestření a hlavně Kuba bude zase nadšeně pobíhat po lodi a ukazovat, jak velký vlny loď dělá. 


Tak na blogovanou, přátelé :)


Žádné komentáře:

Okomentovat