úterý 16. září 2014

Moře a zase moře

Já tedy nevím, jak jste na tom vy, ale já prostě moře miluju, hlavně to Chorvatské. Bude to tím, že je krásně čisté a hlavně asi tím prostředím, protože dívat se z pláže přímo na hory je prostě nádhera. Sice to tady chvílemi vypadá, že vždycky začne pršet, ale nakonec se to vždycky vybere.




Letos si to tady doslova užívám, protože loňský rok jsem dost času strávila učením se na státnice. Teď lovíme ježky (vracíme je poctivě zpět do moře), sbíráme kamínky - co jiného, v Chorvatsku mušle prostě nejsou, cpeme se zmrzlinou a užíváme si sluníčka. Prostě klasická dovolená :)


I tady ale nezapomínám na vás a natočím vám tady krátké video - nouzový, ale účinný peeling. Suroviny vždycky dohledáte kolem sebe :) A co si odtud odvezu? Určitě ne nějaké cetky, ale chorvatskou levanduli, která tak silně voní, až to snad ani není možné. Chystám se na ní v nejbližších dnech a to jak v sušené, tak v destilované (esenciální olej) formě. No a na závěr jednu provokativní fotečku - škoda, že ta jachta není moje.


Žádné komentáře:

Okomentovat